Tervetuloa blogiini! Blogi on päiväkirjani laihduttamisesta ja elämäntapamuutoksesta, jonka aloitin 29.7.2020. Olen 30-vuotias nainen ja perheeseeni kuuluu avomies sekä kissa. Lihavuus on alkanut jo vaikuttamaan yleiseen hyvinvointiini, joten asialle on jotain tehtävä jo terveyden vuoksi.

torstai 13. helmikuuta 2014

Repsahdus

Se tuli. Ensimmäinen repsahdus noin puolen vuoden laihduttamisen aikana tapahtui hetki sitten. En enää kyennyt odottamaan huomiseen, jolloin olisi taas vapaampi viikonloppu tulossa syömisineen ja juomisineen.

Kiitos kuuluu tälle mainokselle:


Jessus sentään että voi yks mainos saada kunnon mielihalut aikaiseksi! Oikeastaan parin viikon ajan olen jo himoinnut Snickersiä ja luvannut että kun vapaa viikonloppu koittaa, saan sitä syödä.

Virhe tuli siinä, että käytiin jo tänään ostamassa viikonlopun ruoat ja juomat ja ostin sitten kuuden snickers-patukan paketin kerralla. Tuolla se kummitteli ja valtasi mielen... Söin tavallisen välipalani ja ajattelin että jospa tämä on vain nälkää. No eihän se ollut. Ensin hotkaisin kanahampurilaisen ja perään meni yksi snickers jälkkäriksi!

Kääk. Ja huomenna olisi taas punnitusta tiedossa... Saapa nähdä tuleeko sitä huomenna ryypättyä iloon vaiko suruun!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti