Tervetuloa blogiini! Blogi on päiväkirjani laihduttamisesta ja elämäntapamuutoksesta, jonka aloitin 29.7.2020. Olen 30-vuotias nainen ja perheeseeni kuuluu avomies sekä kissa. Lihavuus on alkanut jo vaikuttamaan yleiseen hyvinvointiini, joten asialle on jotain tehtävä jo terveyden vuoksi.

perjantai 14. helmikuuta 2014

Perjantaipunnitus & bileet

Aika perjantaipunnituksen. En oo enää ottanut kuvia näistä punnituksista, vaikka hyvähän se olisi... Tuntuu vaan että kuvat jäävät tuonne digikameraan sitten lojumaan, sillä oon tosi laiska niitä kuvia laittamaan koneelle. Viime syyskuun Viron-reissun kuvat sain tässä muutama viikko sitten vasta siirrettyä muistitikulle talteen... :)

Tätä aamua jännitin kovasti, että mitähän se puntari näyttääkään? Vaikuttaako eilinen repsahdus? Noh, puntari näytti 80,4kg. Jes, vihdoin laskua tullut! Ja tavoite on enää puolen kilon päässä. Niin lähellä, mutta siltikin niin kaukana...

Tämän myötä onkin hyvä pitää ansaittu rento viikonloppu. Toivotan jokaiselle hyvää viikonloppua ja myös hyvää ystävänpäivää tämän biisin myötä:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti