Tervetuloa blogiini! Blogi on päiväkirjani laihduttamisesta ja elämäntapamuutoksesta, jonka aloitin 29.7.2020. Olen 30-vuotias nainen ja perheeseeni kuuluu avomies sekä kissa. Lihavuus on alkanut jo vaikuttamaan yleiseen hyvinvointiini, joten asialle on jotain tehtävä jo terveyden vuoksi.

lauantai 31. tammikuuta 2015

Tammikuun rapotti

Päätin pistää aina joka kuun vaihteessa yhteen kuukauden tulokset ja raportoida menneestä kuukaudesta. Tammikuu on pikkuhiljaa takana ja perjantaina oli taasen punnituspäivä ja kuukausittaisen vyötärönympäryksen mittaus.

PAINO: 82,9kg
muutos -3,2kg/kk, yhteensä -10,9kg

VYÖTÄRÖNYMPÄRYS: 90cm
muutos -8cm/kk, yhteensä -12cm

Ketutti, vitutti. Tuntui että päivä alkoi niin huonosti. Painoa tullut melkein kilo lisää edellisviikosta, vaikka tämä viikko on tuntunut kaikista vaikeimmalta. Nälkä on ollut, spinning-tuntikaan ei sujunut niin hyvin kuin pitäisi. Turhauttaa ettei tulosta tule nopeammin, vaikka kropassa sitä tavaraa on mistä lähteä. En ollut yhtään tyytyväinen. Mitä helvettiä mun pitää tehdä, kun tuntuu että tämä projekti ei nyt etene niinkuin pitäis?!

Kävin vasiten tutkailemassa syksyn 2013 tuloksia ja huomasin, etteipä se paino silloinkaan ekan kuukauden kohdalla tippunut tuota kolmea kiloa enempää. Mun pitäis olla tuloksiin tyytyväinen, vaan kun en ole ja se sallittakoon mulle. 

Eniten ongelmaa on ehkä tuottanut lounaat ja päivälliset, mitä silloin söisi? Tuntuu että ruoka on niin kuivaa, jos turvaudun noihin valmiiksi tehtyihin makaroni-jauhelihasotkuihin. Haluan kermaisia laatikoita... Broileri ei maistu, en saa siitä hyvänmakuista en millään.

Jotenkin ei nyt fiilikset oo yhtään korkealla tämän suhteen. En aijo luovuttaa, vaan nyt pitäis miettiä että miten tästä eteenpäin.

4 kommenttia:

  1. En ole aiemmin lukenut blogiasi, joten en tiedä millä tavalla pyrit painaosi pudottamaan, mutta mielestäni 3.2kg kuukaudessa on HYVÄ tulos! Älä stressaa painonputoamistahtia niin kovasti, niin paino putoaa helpommin. Tsemppiä jatkoon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vautsi, tännehän on tullut kommentteja! Kääk :D Mutta kiitokset. Tiedän itsekin, että 3 kiloa kuussa on hyvä tulos, mutta jotenkin sitä olisi toivonut enemmän. Kun ne ekat kilothan mitä tippuu ovat nesteitä jne... Mutta hiljaa hyvää tulee, siihen uskon.

      Poista
  2. Kolme kiloa kuukaudessa on kova suoritus, hyvä sinä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on, pitäisi vaan saada se tuonne kupoliin asti tolkutettua! :D

      Poista