Tervetuloa blogiini! Blogi on päiväkirjani laihduttamisesta ja elämäntapamuutoksesta, jonka aloitin 29.7.2020. Olen 30-vuotias nainen ja perheeseeni kuuluu avomies sekä kissa. Lihavuus on alkanut jo vaikuttamaan yleiseen hyvinvointiini, joten asialle on jotain tehtävä jo terveyden vuoksi.

perjantai 21. maaliskuuta 2014

Viikkopunnituksia

Tervehdystä! Blogi tahtoo jäädä ihan taka-alalle, ei oikein ole innostusta tähän hommaan nyt ollut. Toisaalta taas on kiva saada juttuja ylös tämän projektin taipaleelta, mitä tunnen ja koen jne... Kuten olen kirjoittanutkin niin motivaatio tahtoo olla hukassa tämän kanssa. Pikkuhiljaa on ruvennut santsiannoksia tulemaan jne... Sitten sitä ollaankin ihan täynnä. Argh!

Herkut ovat pysyneet pannassa, mistä olen tyytyväinen. Eihän mulla niiden kanssa ole ongelmaa ollutkaan, vaan ihan tuon normaalin, ihanan, hyvän ruuan kanssa. Toki tällä viikolla olen kahvitellut kaverin synttäreitä ja siellä tarjolla oli voileipäkakkua (nam nam!!) ja täytekakkua, sekä eilen kävin ystävän luona kahvilla ja hän oli leiponut omenapiirakkaa. 

Aloin miettimään, että miksi mun pitäisi jättää nämä kahvipullat ym. pois? Harvoin sitä kaverin synttäreitä kahvitellaan ja harvemminpa tuo ystäväkään on piirakoita leiponut. Ihan hyvin siis voin spesiaalitilaisuuksissa kahvipullaa ottaa. Ja kun ajattelee tätä elämäntapamuutoksena; meinaanko jättää myös tulevaisuudessa kaikki hyvät pois? No en kyllä ole ajatellut.
Aluksi oli hyvä, että oli tiukka ei kaikelle hyvälle, vaikka erikoistilaisuuksiakin oli. Se helpotti kummasti projektin alkua, kun muutenkin tarkoitus oli päästä ylimääräisestä sokerisyötävästä eroon, mm. jugurteista.

Motivaationpuutteesta huolimatta paino oli nyt äsken sekä viime perjantaina 78,7kg. Eli muutosta ei ole tullut suuntaan eikä toiseen, hyvä! Motivaatio täytyisi nyt vaan löytää. Oikeastaan enemmän tarvisin potkua perseelle tuon kuntoilun suhteen, siihen ei edelleenkään ole muutosta tullut, suunnitelmista huolimatta....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti