Tervetuloa blogiini! Blogi on päiväkirjani laihduttamisesta ja elämäntapamuutoksesta, jonka aloitin 29.7.2020. Olen 30-vuotias nainen ja perheeseeni kuuluu avomies sekä kissa. Lihavuus on alkanut jo vaikuttamaan yleiseen hyvinvointiini, joten asialle on jotain tehtävä jo terveyden vuoksi.

perjantai 31. tammikuuta 2014

Puolivuosimittaukset

Tänään oli taas aika perinteisten mittausten, jotka teen aina kahden kuukauden välein. Tämä on kolmas mittaus laihdutusurakan aikana, joten nyt on siis puoli vuotta kulunut laihduttamisen aloituksesta. Ja täytyy sanoa, että olen suuresti pettynyt.

BMI 27,7 (-5,3)
Paino 80,8kg (-13kg)
Vyötärö 92cm (-10cm)
Maha 98 cm (-2cm)
Lantio 105cm (-10cm)
Reisi 65cm (-6cm)
Käsivarsi 33cm (-5cm) 

Mikään ei ole muuttunut, senttejä on jopa tullut lisää viime mittauksesta joka oli 28.11.2013. Suluissa näkyvät muutokset ovat siis muutokset yhteensä. Pitäisi koittaa olla tyytyväinen, että mm. vyötäröstä on lähtenyt yhteensä 10cm tavaraa ja että paino kuitenkin tippuu.

Pistää kyllä miettimään, että mistä se paino oikein lähtee?? Jos tutkii esim. reiden ympärysmitan tai käsivarren ympärysmitan muutoksia, niin niissä ei ole kyllä tapahtunut juuri yhtään mitään. Haluan tuloksia, näkyviä tuloksia!! 

Lopuksi vielä ruppikuvia. Nämä ovat kylläkin viime mittauksen kuvia, mutta koska en ole niitä täällä blogissa esitellyt niin esitellään nyt. Ja kun kerta tuloksiakaan ei ole tullut, niin samapa tuo...
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti