Tervetuloa blogiini! Blogi on päiväkirjani laihduttamisesta ja elämäntapamuutoksesta, jonka aloitin 29.7.2020. Olen 30-vuotias nainen ja perheeseeni kuuluu avomies sekä kissa. Lihavuus on alkanut jo vaikuttamaan yleiseen hyvinvointiini, joten asialle on jotain tehtävä jo terveyden vuoksi.

perjantai 7. helmikuuta 2014

Viikkopunnitus & tavoitteita

Taas on aika perjantain ja viikkopunnituksen. Lupasin aikaisemmassa kirjoituksessa, etten enää hyppää puntarilla ja sainkin pidettyä itseni pois sieltä aina tähän aamuun asti. Ja voi että mikä pettymys!! Paino oli 81,6kg eli nousua tullut!! 

Minkä helvetin takia?? Kaikki on mennyt hyvin, olen harrastanut liikuntaa ja syönyt kuten pitää, mitään repsahduksia ei ole tullut! Nyt on kyllä tämän vuoden puolella tämä paino sahannut tuossa kahdeksankympin korvilla useamman viikon. Tuntuu että elimistö ei anna mun kokea sitä iloa, mikä tulisi kun saisin painon alkamaan usean vuoden jälkeen jälleen seiskalla...

Vaan periksi en saatana anna. Asetan tavoitteeksi päästä lukemaan 79,9kg helmikuun loppuun mennessä. Ja sen jos saan, palkitsen itseni. En ruoalla, vaan jollain muulla, mikä on jo tiedossa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti