Tervetuloa blogiini! Blogi on päiväkirjani laihduttamisesta ja elämäntapamuutoksesta, jonka aloitin 29.7.2020. Olen 30-vuotias nainen ja perheeseeni kuuluu avomies sekä kissa. Lihavuus on alkanut jo vaikuttamaan yleiseen hyvinvointiini, joten asialle on jotain tehtävä jo terveyden vuoksi.

sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Liikuntapäiväkirja viikko 6

Päätin kirjoittaa ylös nämä liikunnat, mitä harrastelen ja jotta tulee nähtyä, että tuleeko sitä liikuntaa harrastettua suunnitelmien mukaan! Kiloklubin tavoite on 1500 kilokalorin edestä liikuntaa per viikko, joten siihen pyrin tähtäämään.

MA: kuntosalicircuit, n. 400kcal (sykemittari oli topannut yhdessä välissä, enkä ole varma kuinka kauan kerkesi olla pysähdyksissä ennenkuin pistin taas päälle sen)
TI: -
KE: -
TO: bodypump, 320kcal
PE: rauhallinen kävelylenkki n. 40min, 150kcal
LA: -
SU: -
YHT: 870kcal

Ei siis mennyt aivan suunnitelmien mukaisesti tämä viikko. Kumma juttu, että mulla on kyllä intoa lähteä liikkumaan, mutten siltikään saa sitä aikaiseksi. Tosin kävelylenkit on mulle ollut aina tylsiä, en ole pahemmin lenkkeilystä välittänyt. 

Jotain aerobista pitäisi kuitenkin saada liikuntakalenteriin, kun pitäisi rasvat saada liikkeelle. Ryhmäjumpissa tykkään käydä, mutta aerobisia jumppia ei ole oikein tarjolla omalla paikkakunnalla. Kyllä sieltä mm. step-tunti löytyy, mutta sille en osallistu enää ikinä! Kerran kävin step-tunnilla ja jessus sentään, en pysyny yhtään askelkuvioiden mukana eikä mulla taho kupoli tajuta jos vasemmalla kädellä pitää jotain tehä ja oikealla jalalla toista.

Täytyy tutustua naapuripaikkakuntien tarjontaan. Löytyyhän tuo auto, millä kulkea!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti