Tervetuloa blogiini! Blogi on päiväkirjani laihduttamisesta ja elämäntapamuutoksesta, jonka aloitin 29.7.2020. Olen 30-vuotias nainen ja perheeseeni kuuluu avomies sekä kissa. Lihavuus on alkanut jo vaikuttamaan yleiseen hyvinvointiini, joten asialle on jotain tehtävä jo terveyden vuoksi.

tiistai 4. helmikuuta 2014

Ensimmäiset vertailukuvat

Ehkä olisi jo aika pistää vertailukuvia esille. Takana on kuitenkin jo 13 kilon pudotus, joten luulisi muutosta jossain tulleen? Ja etukäteen pahoittelut loistavista kuvanmuokkaustaidoistani :D Vasemmanpuoleiset kuvat on otettu painonpudotusurakan ekana päivänä eli 29.7.2013, jolloin painoa oli 93,8kg. Ja oikeanpuoleiset on otettu tänään, 4.2.2014, jolloin painoa on 80,8kg.


Tällä hetkellä tuntuu, että paino junnaa ja mitään ei tapahdu. Tuloksia ei tule, mahaa turvottaa söi tai ei... Vikatikki on siinä, että hyppään taas innostuksissani joka aamu puntarilla ja sehän se iso virhe onkin. Puntarilla hyppääminen aiheuttaa stressiä painonpudotuksen suhteen, joka voi omalla tavallaansa vaikeuttaa painonpudotusta. NYT en käy puntarilla kuin vasta perjantaina!! Enkä hyppää siellä jatkuvasti!!

Nyt kun näitä kuvia katsoo, niin onhan sitä muutosta tullut. Maha on ainakin leveyssuunnassa kaventunut. Olen kaventunut hartioista, josta yksi työkaverini minulle jo sanoi. Itse en sitä uskonut, mutta tässä kuvassahan sen näkee. Lisäksi näyttäisi siltä, että ryhti on parantunut. Muistan, että seisoin selkä suorana myös noissa ensimmäisissä kuvissa, mutta lösöltä näyttää asento silti. Nyt uusissa kuvissa selkä on huomattavasti suoremmassa linjassa.

Eli on sitä jotain tapahtunut... Miksi se ei vaan siltä tunnu?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti