Tervetuloa blogiini! Blogi on päiväkirjani laihduttamisesta ja elämäntapamuutoksesta, jonka aloitin 29.7.2020. Olen 30-vuotias nainen ja perheeseeni kuuluu avomies sekä kissa. Lihavuus on alkanut jo vaikuttamaan yleiseen hyvinvointiini, joten asialle on jotain tehtävä jo terveyden vuoksi.

sunnuntai 18. tammikuuta 2015

Pomppii pomppii

Argh!! Perjantaina taas koitti punnitusaamu ja mikä tuli tulokseksi?? No 84,5kg!! Tähän tää mun painonpudotus tyssäs sillon viime keväänäkin. Paino heitteli mihin sattuun, ei juurikaan anna motivaatiota jos paino nousee toisella viikolla kahella kilolla! En ymmärrä tätä jojottelua, en yhtään. Mistä se johtuu? Epäilen kovasti tuota puntaria, ettei se enää toimi tai ainakin patterit siitä on menny. Nimittäin nytkin kävin ainakin sen 10 kertaa puntarilla ja joka kerta eri tulos. Tuo tulos sitte loppuvaiheessa tuli useimmin, joten uskotaan siihen. 

Ja puhelimessakin on joku vikana, päivittelin sitä ja nyt sieltä ei edes löydy enää uusimpia kuvia. Perkele vie! Eikä ees sykemittari pelitä enää!! >:(

No jos jotakin positiivista pitää etsiä, niin syömiset on kyllä menny tosi hyvin ja ateriarytmi on taas löytynyt. Olen tehnyt nyt aterioita valmiiksi useammalle päivälle ja se on kyllä helpottanut kovasti asiaa. Kaipailisin vain lisävinkkejä aterioihin, ettei nyt tule syötyä pelkkää makaroonia ja jauhelihaa.

Kylläpä tämä tästä pikkuhiljaa suttaantuu. Jos koittais patterit vaihtaa puntariin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti