Tervetuloa blogiini! Blogi on päiväkirjani laihduttamisesta ja elämäntapamuutoksesta, jonka aloitin 29.7.2020. Olen 30-vuotias nainen ja perheeseeni kuuluu avomies sekä kissa. Lihavuus on alkanut jo vaikuttamaan yleiseen hyvinvointiini, joten asialle on jotain tehtävä jo terveyden vuoksi.

lauantai 3. tammikuuta 2015

Jatkotilanne

Ei, en kirjoita otsikoksi alkutilanne, koska eihän tämä ole alkutilanne! Vaan jatkotilanne, tästä siis taasen jatketaan muutoksessa eteenpäin ;)


Painoa on nyt kertynyt kaikkiaan 86,1 kiloa. Ajatella, melkeen kymmenen kiloa on siis alle vuodessa tullut!! Viimeisimmän mittauksen oon tänne blogin sivuille laittanut 21.3.2014 ja silloin painoa on ollut 78,7kg. Aivan mielenvikasta touhua!! Nyt rupes oikeen suututtaan tämä touhu, kaiken oon melkeen pistäny hukkaan vaan sen takia, etten vihti!

No mutta, mikä ei tapa niin se vahvistaa kuten sanotaan. Aamulla on puurot vedelty naamariin niinku aina ennenkin. Fat, I'm gonna burn you, I promise!

3 kommenttia:

  1. Niin tuttua tuo! Ensiksi näkee hirveen vaivan, että saa painon tippumaan ja sit ei saa aikaseks tehdä mitään sen eteen, että siinä pysyttäis... argh! Mullakin tuli 10 kiloa vuodessa lisää, joten taas on alotettava alusta... Tsemppiä matkaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, tsemppiä myös sulle taipaleelle! Sitähän sanotaan, että laihdutus on helppoa, mutta se painonhallinta ja kultaisen keskitien löytäminen on vaikeaa. Tätä komppaan kyllä täysin!

      Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista