Tervetuloa blogiini! Blogi on päiväkirjani laihduttamisesta ja elämäntapamuutoksesta, jonka aloitin 29.7.2020. Olen 30-vuotias nainen ja perheeseeni kuuluu avomies sekä kissa. Lihavuus on alkanut jo vaikuttamaan yleiseen hyvinvointiini, joten asialle on jotain tehtävä jo terveyden vuoksi.

maanantai 12. tammikuuta 2015

Päivitystä

Hei vain! Projekti etenee ja vaikean alun jälkeen taas alkaa rytmit löytyä tähän hommaan. Vähän yli viikko on nyt menty kevyemmällä ruokamäärällä ja onhan siihen taas tottuminen, tulihan tuota parisen kuukautta taas syötyä samaan malliin kuin ennen vanhaan, eli koko ajan. Jotkut sanovat ettei laihduttaessa pidä nälkää nähdä. Itse olen kyllä sitä mieltä että kyllä siinä hommassa joutuu nälkää näkemään ainakin aluksi, sillä eihän laihduttaessa syödä enää samoja määriä kuin ennen ja huom. koko ajan! Mahalaukku on tottunut suuriin ruoka-annoksiin ja sillä menee tovi tottua pienempiin määriin. En nyt toki tarkoita että pitää kunnon nälkää nähdä ja maha murisee, vaan sellainen pieni nälkä on jees. Sairasta tai ei, niin musta on ihana tuntea sitä OIKEAA nälkää. Kun ennen se näläntunne on ollut vain mielitekoja.

Perjantaina 9.1. kävin taasen puntarilla ja tulos oli monen kerran jälkeen 84,4kg. Eli viikossa lähti nesteitä ym. pois 1,7 kiloa. En kyllä tiedä uskaltaako tuohon puntariin enää luottaa, sillä tulos vaihtui joka kerralla ja tuo 84,4 tuli sitten lopen parilla viimeisellä kerralla. Patterien vaihto ois ehkä jees? :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti