Tervetuloa blogiini! Blogi on päiväkirjani laihduttamisesta ja elämäntapamuutoksesta, jonka aloitin 29.7.2020. Olen 30-vuotias nainen ja perheeseeni kuuluu avomies sekä kissa. Lihavuus on alkanut jo vaikuttamaan yleiseen hyvinvointiini, joten asialle on jotain tehtävä jo terveyden vuoksi.

maanantai 3. maaliskuuta 2014

Epäonnistumisia

Hei pitkästä aikaa. Olen edelleen elossa, enkä todellakaan ole tätä projektiani unohtanut. Viimeiset viikot ovat menneet huonommin; ensin oli kahden viikon loma ja päätin että loma menee hyvin, käyn harrastamassa liikuntaa ja syön hyvin. No ei siinä muuten mitään, mutta mulla tahtoo tuo päivärytmi mennä ihan päälaelleen lomilla. Herään puolen päivän aikaan ja valvon yökolmeen. Tuntuu ettei tuolloin ole edes ruokahalua, aamiainen ei maistu kun herää noin myöhään. Ja sitä on muutenkin ihan vetelä koko päivän, mitään viitsi tehdä! 

Lomani lopussa alettiin tekemään pientä pintaremonttia keittiöön, joka toi omat haasteensa myös; keittiö oli täynnä tapetinjämiä, hiontapölyä ja maalisuteja, joten helpommalla pääsi kun kävi ruokansa hakemassa pizzeriasta tai grillistä.

Viikko sitten aloitin taas työt, eikä mennyt kuin pari päivää että sairastuin flunssaan. Noniin, pakollinen lepo liikunnasta siis tuli!


Mutta tämä ei todellakaan tarkoita sitä, että olisin luovuttanut. Ehei! Kohti unelmaa mennään ja kunnon tarmolla. Tämän maaliskuun meinaan treenata ja syödä just eikä melkein oikein. 29.3 on luvassa kaverin 30v pirskeet, silloin siis saan pitää taas vapaata viikonlopun verran ja rentoutua. Sinne asti painetaan täysillä ja pidetään huoli, että paino pysyy seiskalla alkavana eikä enää koskaan, ikinä, ala kahdeksalla.

Nimittäin painoni on nyt parin viikon ajan ollut seiskalla alkava!! En ole kuitenkaan tämän huonomman kauden aikana mittaillut painoja säännöllisesti perjantaisin enkä merkannut niitä ylös. Nyt olen suunnilleen niissä mitoissa, jolloin toteutin työharjoitteluni Espanjassa vuonna 2011. Ja huomaahan tuon; sieltä ostetut farkut mahtuvat jälleen päälle \o/

Nyt vaan taas uutta liikuntasuunnitelmaa kehittelemään. Ja tällä kertaa pysyn niissä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti