Tervetuloa blogiini! Blogi on päiväkirjani laihduttamisesta ja elämäntapamuutoksesta, jonka aloitin 29.7.2020. Olen 30-vuotias nainen ja perheeseeni kuuluu avomies sekä kissa. Lihavuus on alkanut jo vaikuttamaan yleiseen hyvinvointiini, joten asialle on jotain tehtävä jo terveyden vuoksi.

perjantai 11. lokakuuta 2013

Painopäivitys ja suunnitelmien muutosta

Hei vaan perjantaihin ja punnituspäivään! Paino oli aamulla 87kg eli laskusuudanteisesti nyt mennään, onneksi! Vielä olis kaks kiloa pudotettavaa jotta saan loppuvuoden tavoitteen täytettyä. Ja enää neljä kiloa miinus kymppiin...!!


Liikuntasuunnitelmaa tehdessä en muistanut yhtään, että tänään ja huomenna on täällä kotikylällä perinteiset markkinat! Eli tämän päiväinen kuntosalitreeni siirtyy siis huomiselle, en kerkeä nyt aamulla millään käydä salilla sillä työt kutsuu klo 13. Perinteisesti olen menossa kumpanakin markkinapäivänä iltavuoroon. Voi sitä ihanaa nuoruutta, aina ennen pidettiin kunnon markkinakemut tänä viikonloppuna, nyt on kyllä mun markkinakemuilut jääneet viime vuosina aika hyvin välistä... :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti