Tervetuloa blogiini! Blogi on päiväkirjani laihduttamisesta ja elämäntapamuutoksesta, jonka aloitin 29.7.2020. Olen 30-vuotias nainen ja perheeseeni kuuluu avomies sekä kissa. Lihavuus on alkanut jo vaikuttamaan yleiseen hyvinvointiini, joten asialle on jotain tehtävä jo terveyden vuoksi.

maanantai 12. elokuuta 2013

Takaisin ruotuun

Huh huh, onneksi huomenna alkaa arki. Viikonloppu meni kyllä mahtavasti mässäillessä ja perjantaina ryypiskellessä, ihan näin suoraan sanottuna! Odottelin lauantaille kunnon krapulaa, vaan olin pirteä kuin peipponen herätessäni ja iltasella hurautin pyörällä kaverin Partylite-kutsuille. Sunnuntaina palasin jo takaisin ruokarytmiin ja kävin kuntosalilla tekemässä treenit :)

Pakko kertoa yksi juttu... Mies kävi sunnuntaina erään tuttunsa tietokonetta korjailemassa ja toi tuliaisena sieltä kaksi kappaletta suklaadonitseja... APUA! Mies pisti paketin keittiön pöydälle ja tuumasi vain, että voihan nämä pakastaa tulevaa herkkupäivää varten. Sanoin että ne saattaa pakastaessa mennä huonolaatuiseksi, no mies tähän että laitetaanpa ne roskiin. Huusin että EI!! Ja niin yksi sujahti suuhun... ja oli ihanaa... Lopuksi mies söi sen toisen sitten.

Ennen Katariina olisi jättänyt laiharit tähän ja jatkanut entistä elämäänsä. Vaan nyt on entinen Katariina takanapäin, tämä uusi Katariina nimittäin ottaa tämän laihdutuksen tosissaan! Tämän viikonlopun aikana huomasin, että kannattaa mässäilyviikonloppu pitää harvemmin, sillä tuntuu että elimistö kaipaa nyt kokoajan jotain suolaista, rasvaista... Ehkä elämänmuutos on vielä niin alussa, ettei elimistö ole vielä tottunut siihen, vaikka aluksi tuntui, että helpolla meni mieliteot ohitse?

Innolla uuteen viikkoon ja innolla jatkan laihduttamista. See you!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti